A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Rendben
Menü

A huminsavról

A huminsavról

 

Mi az? Fekete színű, por állagú, fura neve van és segít felvenni a harcot az allergiával szemben? Hát a huminsav!

Magyarországon is egyre népszerűbb a huminsav, nem véletlenül. Számos betegség gyógyítására, vagy megelőzésére használható, nem halmozódik fel a szervezetben és tökéletesen kiegészíti a gyógyszeres kezelést.

 

De mi is az a huminsav?

Már a neve is árulkodik a származásáról, ugyanis a huminsav kifejezés a latin humus szóból ered, mely talajt jelent. Évszázadok során a különböző, vízben oldhatatlan növényi részek lebomlottak, majd egy úgynevezett humifikáción estek keresztül. A humifikáció során ezeket a talajba jutott növényi részeket a különböző gombák, enzimek és baktériumok tovább bontották, majd létrejöttek ezek a nagy molekulájú vegyületek.

 

Mire jó a huminsav?

  • méregtelenítésre: az emésztőrendszerben található a káros anyagokat (toxinok, nehézfémek, gyógyszermaradványok), és allergének jelentős részét is megköti
  • allergia kezelésére: akár környezeti, akár ételallergiáról legyen szó
  • bélflóra helyreállítására: a bélrendszer tisztításával javul a tápanyag felszívódás, a bélflóra regenerálódik
  • immunrendszer erősítésére: az immunrendszer jelentős részét a bélflóra teszi ki, így a bélflóra helyreállításával javul az immunrendszer hatékonysága is, az allergének megkötésével csökkennek a gyulladásos folyamatok a szervezetben
  • hasmenés kezeléséhez
  • BARF átálláshoz: segít a szervezetnek megküzdeni az új kihívásokkal, támogatja az emésztést és a bélflórát, Kedvencednek könnyebben fog menni a BARF-ra való áttérés

 

A többi étrendkiegészítővel ellentétben, a huminsavat hosszútávon érdemes adagolni, 1-2 hét után kezdi el kifejteni a hatását. Más gyógyszerekkel is alkalmazhatóak, egyedül arra kell figyelni, hogy a gyógyszer bevétele és a huminsav adása között min. 2 óra teljen el. Kutyák és macskák egyaránt fogyaszthatják, a napi menü 1%-át tegye ki a huminsav. Tehát 300g-os menü esetén 3g huminsavat adhatsz Kedvencednek.

 

A nálunk is kapható Humac Natur Huminsav magas biológiai hatékonyságú anyag, mellyel könnyedén támogathatod kutyusod, macskád immunrendszerét.

 

 

TIPP1: ha nem eszi meg, készíts belőle huminsavas kókuszmancsot, vagy keverd össze csontlevessel. Tuti a siker  wink

 

TIPP2: ha allergiával küzdötök, próbáljátok ki a huminsav és az MSM kombinációját, a huminsav megköti az allergének egy részét, az MSM csökkenti a szervezet gyulladásos folyamatait.

 

 

Keresés