A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Rendben
Menü

Mindent a BARFoodról

 

2016 őszén fogalmazódott meg először bennünk a gondolat, hogy elég kevés a BARF-os húsbeszerzési lehetőség Szeged és környékén. A csirkén és a sertésen kívül, szinte nem is lehetett másfajta húst kapni. Nem hagyott minket ez a gondolat, és elkezdtünk utána járni a dolgoknak. Milyen lehetőségeink vannak, milyen engedélyek szükségesek, mekkora igény lenne rá stb.? Végül majdnem 9 hónap kemény munkája után, 2017. július 3-án hivatalosan is megnyitottuk webshopunkat, ezután felgyorsultak az események és kevesebb, mint 1 év alatt, 2018. június 9-én megnyitottuk első szegedi üzletünket a Kossuth Lajos sgt. 113 szám alatt.

A BARFood szlogenje: a természetesnél nincs jobb! De mit is jelent ez? A BARFood hisz abban, hogy ebben az „instant”, gyors és sokszor mesterséges világban, néha vissza kell nyúlnunk a természethez. A természet minden problémára megtalálta már a megoldást, csak észre kell vennünk a segítség nyújtását.

A XXI. század népbetegsége lett az allergia, és sajnos nem csak az embereket értem ezalatt. A kutya évezredek alatt kifejlesztett, tökéletes emésztőrendszert pár évtized alatt tönkretettünk. Rengeteg az allergiás, hibás immunrendszerű kutya. Nagyon sok gazdi nem is foglalkozik kutyája igényeinek teljes körű kielégítésével, amíg nincs baj –én sem foglalkoztam a táplálkozásával-, de egyszer eljön az a pillanat, amikor tanácstalanul állunk a vakarózó, sebes, rosszul emésztő kutyánk felett és teljesen tanácstalanok vagyunk. Mit tegyek, hogy jobban legyen a kiskutyám?

Ez az a pont, ahol kicsit jobban beleássuk magunkat a kutya anatómiájába, emésztésébe és jön a felismerés: a kutya ragadozó, még mindig! Semmi keresnivalója nincs a gabonának, ízfokozóknak, színezékeknek az étrendjében. Tiszta, egészséges, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag nyers húsra van szüksége. Bizony, még Fifikének, a cuki kis tacskónak is: a természet által nyújtott megoldásra.

Itt jön a képbe a BARFood, ahol mindent megtalálsz, ami a BARF-hoz és a nyersetetéshez kell. Nem baj, ha allergiás a csirkére, egzotikus húsaink minden igényt kielégítenek! Garantáltan előbb fog a kutyád rénszarvast, őzhúst, lazachúst és fürjtojást enni, mint te.

Gyere be hozzánk bátran, az újonnan nyílt BARF üzletünkbe, válogassatok kedvetekre. Hozd be Kiskedvencedet és kóstoltass vele szárított húsokat, természetes jutalomfalatokat, válasszátok ki együtt a következő napi vacsiját!

Rengeteg ötletünk és számos küldetésünk van: a kutyás társadalmat támogatni, oktatni az embereket, felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára.

Igyekszünk minden igényt kielégíteni és folyamatosan fejlődni, mert a legjobbat akarjuk Nektek nyújtani!

Kedves Gazdi, Kedves Kiskedvenc! Üdvözöllek a BARFood-nál!   smiley

Keresés