Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

BARFood.Üzletnyitás.

2018. 06. 10. 10:30:00
BARFood.Üzletnyitás.

Elhatároztam még pár hete, hogy a következő blogbejegyzés kicsit személyesebb lesz, és nem csak a BARF-os szakmai dolgokról fogok írni, hanem a történetünkről, az üzlet megszületéséről.

 

2017 július elején elindult a BARFood webshopja és akkor még nem is gondoltam, hogy kevesebb, mint egy év múlva, már lesz egy üzletünk. Hihetetlen fejlődésen ment keresztül a BARFood és jómagam is.

 

Amikor még alkalmazottként dolgoztam multiknál, és elküldtek mindenféle személyiségfejlesztő tréningekre, vezető képzésekre, meg motivációs képzésekre, egy ideig óráig működtek azok a tanácsok, amiket ott hallottam, azonban nem alakultak át szokássá, nem váltak az életem részévé. Egy vállalkozás beindítása a nulláról és felfuttatása azonban a legnagyobb gátakat is áttörte bennem, itt nincs olyan, hogy valamihez most nincs kedvem, hogy nincs motivációm, hogy az adott dologgal majd később foglalkozok…. ez eddig a legnehezebb és leghasznosabb tréning, amit az életem során kaptam: a vállalkozásom. Vagy megcsinálod, megtanulod, foglalkozol vele, utána jársz, áldozatokat hozol, vagy nem lesz belőled és az üzletedből semmi. És pont ez az, ami megfogott benne, az hogy mindenért küzdeni kell, semmi se hullik az öledbe. Ez az, amiért nehéz és szép is egyben.

 

Szóval fejlődtem, fejlődött a BARFood is, bár ez a fejlődés valahogy úgy nézett ki, mint egy bináris kód, ahol a kudarc = 0, és a siker = 1 -> 001 000 010 001…. és így tovább. De lehet ennél több nulla is volt benne :D

 

Az üzlet eredetileg nem a Kossuth Lajoson nyílt volna, teljesen máshova terveztem, de hiszem, hogy minden okkal történik. Amikor először beléptem jelenlegi üzlethelyiségbe, esküszöm megláttam a narancssárga csúfság mögött a lehetőséget és kb. 1 perc alatt eldöntöttem, hogy igen, ez lesz az, ez lesz a BARFood!

Kemény 1,5 hónapos munkával teljesen felújítottuk, kicseréltük az összes szocreálos berendezést, festettünk, fúrtunk, faragtunk, terveztünk, néha k.anyáztunk, néha pedig egy laza pánik fogott el, hogy ebből mégis mi lesz. Minden nap úgy zártam be az ajtót, hogy tejóég, ez nem tetszik, de másnap, amikor reggel beléptem, mindig azt éreztem, hogy wow, ez nem is rossz…sőt, csak aludni kellett rá egyet. És végül az alsó képen látjátok a mostani állapotot, amire nagyon büszke vagyok.

 

Gyertek be bátran, hozzátok kutyusaitokat, imádom megismerni a „fogyasztókat” is és hallgatni azt, hogy a BARF mennyi problémában megoldás nyújtott.

 

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani Drága Páromnak: Zsarnóczki Zsoltnak, aki elviselte, hogy az elmúlt 2 hónapban többet voltam sárkány üzemmódban, mint királylány üzemmódban és ennek ellenére végig támogatott. Apukámnak, akinek egyszer elmondtam nagyjából, hogy mit szeretnék és valami sokkal jobbat hozott ki belőle és, hogy mindig jött és örömmel dolgozott. És Tesókámnak, aki végig bíztatott és adta a lelkifröccsöket –és az igaziakat is – hogy menjek előre, csináljam, menni fog. Köszönöm Nektek!

 

Találkozunk az üzletben!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: barfood blog

Keresés