Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Egy kutya is írhat blogot? Nem! … csak kettő…

Felhő és Daffni
2017. 07. 01. 19:17:00

Sziasztok!

Gazdi már pár hete rágja a fülünket, hogy segítsünk be neki…pfff…így is van elég dolgunk, szomszéd ugatás, macska ugatás, lenyomni a másikat játékban, aztán megint szomszéd ugatás…. szóval na, van dolgunk! DE! Ma megenyhült a szívünk, elvégre is mi lenne Gazdival nélkülünk, szóval átvettük tőle a blogírást, de nem akármilyen összecsapott, „csakgyorsanírokvalamit” blog lesz ez, hanem szakmai blog.

Mit is jelent ez? Na, ez egy jó kérdés, Gazdi valami olyan mondott, hogy írjuk le a BARF-os tapasztalatainkat a mi szemszögünkből, alaposan, részletezve…. nem is értem, mit kell ezen leírni, finom és kész… mondjuk mi minden mozgó, nem mozgó dologra rámozdulunk, az is igaz.

Na és ki is az a mi? Hát MI! Ezen is mit írjunk már le…. - Gazdi mérgesen néz-, szóval az én nevem Felhő, mellettem ül Daffni. Daffni egy golden retriever csajszi, általában pattog, hogy ő mindent jobban tud, mint én, de hát a csajok már csak ilyenek… Én egy vérbeli, tökös kuvasz vagyok - most Daffni kinevetett…szép mondhatom, persze ezt is jobban tudja.

Kb. 1,5 éve váltottunk át BARF-ra, mert mindig rám jött a szapora és állítólag sovány is voltam, pedig szerintem én mindig jól néztem ki. Egyik koplaló nap után –mert ilyen szívtelen a Gazdi- hazahozott egy rakás húst… az illata…hmm, valami ISTENI volt! Onnantól kezdve Gazdi új neve Jamie Oliver lett. Most mondja Daffni, hogy az fiú név…na, már megint beleszól….szóval onnantól kezdve Jamie ilyen ízletes és ínycsiklandó illatú tálakat tett elénk és azt mondta, hogy ez a BARF.

Szóval mi így indultunk…. 

 

 

 

                           

Tartalomhoz tartozó címkék: barfood blog barf

Keresés